Abonnement met smartphone

GSM Brielle is niet aan één provider gebonden en dus krijg je bij ons ten alle tijden het abonnement wat voor jou het beste uitkomt vanwege ons onafhankelijke advies. Met ons zeer ruime aanbod is de ideale combinatie altijd voorhanden. Het is soms inderdaad even puzzelen, maar daar heb je ons voor, wij helpen je daar graag bij. Dus, ben jij toe aan een nieuw, voordelig abonnement en wil je daar het liefst een mooie nieuwe telefoon bij, dan ben je bij GSM Brielle aan het juiste adres.

Alle keuze voor jouw nieuwe smartphone

Welke telefoon gaat het worden? Apple of Samsung? Of toch maar een van de vele overige smartphonemerken? Bij GSM Brielle bent je nooit gebonden aan een specifieke provider en kies je altijd uit het breedste aanbod van de bekendste 3G én 4G-aanbieders, zoals: Vodafone, KPN, Telfort, Youfone of Lebara. Sluit dus een abonnement af via GSM Brielle en je kiest jouw ideale toestel uit alle telefoons die momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar zijn. En dat zijn er best veel… Want even een korte vraag: Wat zoek je in jouw nieuwe mobiel? Wil je de aller (aller) nieuwste of is een ouder model ook goed? Android, iOS of iets anders? Groot of klein beeldscherm? Video of fotografie? Selfies of 360? Zwart, wit, goud? Wij kunnen adviseren over ieder toestel en op deze manier uw twijfel wegnemen zodat wij het perfecte toestel voor u kunnen vinden.

Want jazeker, er is een hoop te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de abonnementen gehad! Dus, weet jij het al? Onze adviseurs in de winkel nemen graag even goed de tijd om jouw wensen om te zetten in een aanbod op maat. We regelen je overstap, installeren je telefoon, zetten je data over en staan voor je klaar op het moment dat je op enig later moment nog vragen hebt over je toestel. En loopt je abonnement weer af? Dan laten we het je weten dat je gunstig kunt verlengen of dat er bij een andere provider een beter alternatief beschikbaar is.

Kom dus een langs bij GSM Brielle en we gaan er eens voor zitten om samen jouw ideale abonnement samen te stellen.  

Neem contact op

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen.