Jouw ideale abonnement vinden we samen

Het vergelijken van netwerken is net werken. Waar ga je voor? Wat werkt het best voor jou? Snel, goedkoop, onbeperkt bellen, geen of juist heel veel data? Roze, rood, groen of blauw? Er is zoveel keuze, zoveel gepuzzel. Het is een hoop werk, maar gelukkig hoeft dat het niet te zijn. Loop eens binnen bij GSM Brielle, wij gaan je erbij helpen.

Bij GSM Brielle ben je niet gebonden aan een specifiek netwerk. Je bepaalt samen met onze adviseurs wat de beste aanbieder, het beste netwerk en het beste telefoonabonnement is voor jou, puur op basis van jouw portemonnee, persoonlijke gebruik en wensen. Over onafhankelijk advies gesproken. Bovendien zijn onze adviseurs altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen of combinatievoordelen. Doe er je voordeel mee.  

Slim combineren kun je leren

Veel netwerken en providers bieden naast Mobiel nu ook meer producten zoals Internet, TV en Bellen. En dat is mooi, want het combineren van producten is vaak voordelig. Combineer je bijvoorbeeld meerdere producten van KPN met XS4All of Vodafone met Ziggo en je ontvangt kortingen, extra zenderpakketten, dataverdubbellaars of gratis onderling bellen.

De kunst van de perfecte data- en belbundel

Het kiezen van het juiste abonnement begint bij het kiezen van de juiste bundel. Je wilt immers genoeg data en belminuten hebben om de maand goed door te komen, maar je wilt ook niet betalen voor iets dat je toch niet gebruikt. Keuzes, keuzes. We gaan je helpen. Allereerst: ben jij een echte beller, dan zit je bij iedere aanbieder eigenlijk wel goed. Onbeperkt bellen is bij alle providers verkrijgbaar. Is bellen niet jouw ding en wil je daar dus ook niet voor betalen, dan is Youfone interessanter aangezien zij ook abonnementen zonder belminuten aanbieden.

Dan de databundels. Hoe hard gaan de GB’s er bij jou doorheen? Iedere aanbieder heeft de optie een abonnement zonder databundel af te sluiten. Dus zit je nu echt alleen op Wifi of überhaupt nooit op internet via je mobiel, dan zal dat je keuze niet beperken. Voor de echte datavreters zijn Vodafone en KPN de beste match, want met 40 of 50 GB aan data heb je meer dan voldoende. Zie dat maar eens weg te streamen… KPN maakt dat trouwens wel iets makkelijker doordat je GB’s mag delen met andere KPN-gebruikers. Handig voor grote gezinnen.

Neem contact op

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen.