Diensten die wij aanbieden

Service

Koop een smartphone bij GSM Brielle en je krijgt onze service er gratis bij. Zo helpen we je bij de installatie van je nieuwe telefoon, het op maat maken van je simkaart of het overzetten van de data van je oude op je nieuwe telefoon. Maar daar stopt het niet, want ook daarna ben je altijd welkom bij onze winkel. Even binnen te wandelen en advies te vragen over dingen als: een vol geheugen, inzicht in je dataverbruik of het instellen van wifi-spots. Onze ervaren medewerkers helpen je er graag mee!

Verzekering

Iedereen weet: een ongeluk zit in een klein hoekje en een reparatie kan behoorlijk in de papieren lopen, zeker als het om een telefoon gaat. Gelukkig ben je met onze servicepakketten voor een vast bedrag per maand verzekerd van een goede afloop. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor je, al vanaf € 5,49 per maand. Toch een fijn gevoel. Kom langs bij GSM Brielle, we vertellen je er graag meer over.

Reparaties

Een gebroken scherm, een defecte accu, een homebutton die niet meer werkt… ieder defect aan een smartphone of tablet is even vervelend en komt stiekem ook eigenlijk nooit uit. Gelukkig lost de reparatietafel elk euvel snel voor je op en loop je in de meeste gevallen weer bellend de winkel uit. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem zodat we direct een inschatting kunnen maken van de reparatieduur en, mocht je niet verzekerd zijn, de kosten van de reparatie.

ING Bank & Service punt

Wij helpen u graag met uw ING bankzaken. Wilt u geld pinnen of storten of heeft u andere vragen. Onze medewerkers helpen u hier graag mee. Bij het servicepunt in de winkel kunnen wij u helpen met de volgende onderwerpen;

Geld opnemen & storten
Opnemen tot €10.000: U hoeft het geld niet van tevoren te bestellen. Tot een opnamebedrag van €1.000 kunt u kiezen welke biljetten u wilt ontvangen.
Storten tot €30.000: Het geld staat direct op uw rekening. U kunt geen muntgeld storten.

Rekeningen openen & sparen
Betaalrekening en Studentenrekening openen: Ook als u nog geen ING-klant bent.
Spaarrekening openen: Inleggen op uw eigen spaarrekening.
Kinderrekening en Jongerenrekening openen: Neem direct een leuk welkomstcadeau mee.

Vragen & Antwoorden
Adreswijziging doorgeven
Wachtwoord ophalen
Aanvragen nieuwe of vervangende Betaalpas
Vragen over andere ING-producten

Neem contact op

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen.