Refurbished

Toe aan een nieuwe telefoon maar u twijfelt tussen een nieuwe telefoon of een refurbished model? Laat ons eerst eens uitleggen wat nou een ‘refurbished’ toestel is en waarom u dit steeds vaker ziet voorbij komen.

Een geretourneerd device zoals een iPhone of iPad mag niet meer als nieuw worden verkocht. Dit terwijl refurbished apparaten meestal ‘zo goed als nieuw’ zijn. Daarnaast is er ook een flink verschil tussen een ‘tweedehands’ apparaat van een particulier en een grondig – door professionals – gecontroleerd en gereviseerd apparaat. Bij de laatste variant is er sprake van een refurbished apparaat.

 

 

Is dit nu wel zo betrouwbaar?

In de meeste gevallen is het kopen van refurbished producten een betrouwbare keuze. Dat klopt, in de meeste gevallen. Niet iedere refurbished leverancier maakt namelijk gebruikt van dezelfde hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Hierdoor kan de kwaliteit verschillen per aanbieder en kan het zomaar zijn dat iemand er dus geen goede ervaringen mee heeft gehad. Goedkope onderdelen komen niet ten goede van de productkwaliteit. Daarom werken wij enkel met leveranciers die kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Neem contact op

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen.