Je Internet, TV en Bellen-pakket regelen we samen

Bij GSM Brielle krijg je het pakket dat het best bij je past. Het pakket dat jij nodig hebt. Dat klinkt simpel, maar daar moeten we je wel eerst voor leren kennen. Ben je bijvoorbeeld een bankhanger: voeten omhoog en lekker tv-kijken? Naar nieuws en actualiteiten of naar sport? Of ben je juist niet van het internet weg te krijgen: zit je niet te Skypen met je zus in Australië, dan zit je wel met een tablet op schoot te Netflixen op je slaapkamer… of op zolder… of in de tuin. Jij bepaalt. Jij bent immers wie je bent en gebruikt Internet, TV en Bellen op de manier zoals jij dat wilt. Je pakket moet daar simpelweg bij aansluiten. Dat is logisch. Dat snappen wij. Dat gaan we samen regelen.

Bij GSM Brielle maak je jouw eigen keuzes en ben je niet gebonden aan een specifieke aanbieder of provider. En dat betekent: keuzevrijheid. Samen met onze adviseurs brengen we jouw wensen en de wensen van je gezin in kaart en kiezen daarna pas wat voor jou het beste abonnement is. Een keuze op basis van jouw portemonnee, gebruik en wensen. Over onafhankelijk advies gesproken. Kom langs bij ons en we gaan er eens goed voor zitten. Samen alles geregeld.

Combineer producten voor extra voordeel

Slim combineren van producten betekent extra voordeel. Wanneer je Internet, TV en Bellen afsluit via GSM Brielle zullen wij daarom altijd voor je uitzoeken op welke manier je extra voordeel kunt halen uit een goede combinatie met andere producten zoals een Mobiel-abonnement. Bijvoorbeeld: het combineren van twee of meer producten van KPN en XS4All of Vodafone en Ziggo levert veel voordeel op in de vorm van korting, uitbreidingen op je zenderpakket of verdubbeling van je mobiele databundel. Iets om rekening mee te houden dus, maar geen zorgen, dat doen wij wel voor je.

Neem contact op

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen.