Het GSM Brielle team staat altijd voor u klaar!

Reparatie aan je smartphone of tablet

Een gebroken scherm, een defecte accu, een homebutton die niet meer werkt… ieder defect aan een smartphone of tablet is even vervelend en komt stiekem ook eigenlijk nooit uit. Gelukkig lost de reparatietafel elk euvel snel voor je op en loop je in de meeste gevallen weer bellend de winkel uit. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem zodat we direct een inschatting kunnen maken van de reparatieduur en, mocht je niet verzekerd zijn, de kosten van de reparatie.

Schermreparatie, accu vervangen, oplaadconnector repareren; wij hebben de onderdelen van de meestvoorkomende reparaties van Apple en Samsung standaard op voorraad zodat we je altijd kunnen helpen. Bij GSM Brielle gebruiken we standaard originele onderdelen, tenzij je goedkoper uit wilt zijn natuurlijk! Bij GSM Brielle hebben we naast originele onderdelen ook ''imitatie'' onderdelen, dit zijn onderdelen die net zo goed werken maar niet door de originele fabrikant zijn gemaakt. Prima kwaliteit, zelfde garantie maar voor minder geld. Zeker weten dat je niet hoeft te wachten? Maak dan even een afspraak bij GSM Brielle.

Voor een prijsopgave van uw reparatie kunt u hier een offerte opvragen, of neem contact op via de livechat, telefoon, email of whatsapp.

UA-48550072-1