Het GSM Brielle team staat altijd voor u klaar!

Energie vergelijken doen wij voor je

Wist je dat bijna 85% van de Nederlandse huishoudens te veel betaalt voor energie? Zonde! GSM Brielle regelt alles voor in huis, ook een voordelige energierekening. Daarom vergelijken wij iedere dag de energie-aanbiedingen en bieden je dus altijd een goede prijs. Zo bespaar jij op je energie, zonder dat het je energie kost. Over goede deals gesproken.

Onze adviseurs in de winkel doen je altijd een passend aanbod op basis van je huishouden en huidige verbruik. Wij zetten graag de plussen en minnen van alle energieleveranciers voor je op een rijtje. Dus, groot of klein gezin, laat het ons weten en we bekijken samen welke aanbieder het best past bij jouw gezinssituatie. Zo kies je uit:

  • Qurrent; al vier jaar op rij het allerhoogste cijfer voor duurzaamheid; een 10! Stroom van Qurrent komt van Nederlandse windmolens en je betaalt altijd de inkoopprijs. Qurrent heeft dus geen winstoogmerk. Stap dus over en je spaart niet alleen kosten, maar ook het milieu!
  • EnergieFlex; de energie-aanbieder die staat voor simpele, transparante en eerlijke energie heeft als doelstelling klanten zich bewust te laten worden van hun energieverbruik. Want door bewustwording heb je geld besparen in eigen hand.

Overstappen via GSM Brielle

Overstappen via GSM Brielle betekent besparen op je energierekening, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Het vergelijken, afstemmen en overstappen regelen wij namelijk  voor je, ook als je huidige contract nog loopt. De voordelen op een rij:

  • GSM Brielle is jouw energievergelijker; zo betaal jij dus nooit te veel
  • De overstap regelen wij voor je zonder dat je zonder stroom of gas komt te zitten
  • Nog in contract? Geen probleem. Je mag bij GSM Brielle altijd overstappen
  • Ons advies is altijd eerlijk en onafhankelijk, maar dat was je al van ons gewend

 

De juiste energieleverancier: een warmte die goed voelt

 

Bewust omgaan met energie is verder kijken dan alleen naar kosten en verbruik, ook de oorsprong van jouw energie kan belangrijk zijn. Want ja, ook dit moet goed voelen. Gelukkig hoeft het één het ander niet uit te sluiten en kies je bij GSM Brielle  jouw ideale combinatie van deze drie: een voordelig energiecontract met energiebesparende hulpmiddelen èn een uitgebreide keuze in verantwoorde energieleveranciers.

Groene stroom

 

Nederlandse energie wordt steeds groener. Vrijwel iedere leverancier heeft tegenwoordig een groene optie die is opgewekt uit duurzame bronnen zoals wind, water, zonlicht of biomassa. Groene stroom is milieuvriendelijk omdat bij het productieproces minder CO2 wordt uitgestoten en het zo dus minder bijdraagt aan de klimaatverandering. Ga je voor groen, dan is Qurrent bij uitstek je groenste keuze, maar ook andere energiegiganten worden almaar groener en investeren steeds meer in duurzame opwek- en ontwikkelingsmethodes.  

Sociaal groen

 

Naast bewust om te gaan met het milieu, kan het kiezen van jouw ideale energiecontract ook op maatschappelijk vlak een positieve bijdrage leveren. EnergieFlex biedt bijvoorbeeld 100% Sociaal Groene energie: Fairtrade gas, gegarandeerd groene stroom én compensatie van jouw CO2-uitstoot via schone ovens in India. Dat betekent: iedere keer dat je jouw thermostaat een graadje hoger zet of een kopje thee zet, draag je bij aan een (sociaal) groenere wereld. En daar worden wij wel warm van.

Waar word jij warm van? Loop eens binnen in de winkel en we hebben het vrijblijvend over je wensen en verbruik. We bespreken samen de mogelijkheden en komen zo vanzelf tot de beste energieaanbieder voor jouw situatie, zonder dat het jouw energie kost. Samen alles geregeld.

UA-48550072-1